Nyt fra bestyrelsen

Hej alle,

Her er en kort opdatering på noget af det, der sker i Fan Trust Aarhus.

 

Der er sket en udskiftning i bestyrelsen, da Søren Højlund Carlsen er trådt ud, da han efter moden overvejelse vurderede, at han ikke kunne få det til at passe ind i arbejds- og familielivet. Ind i bestyrelsen er i stedet trådt Mikkel Skov-Jensen. Den øvrige bestyrelse er glad for Mikkels engagement i bestyrelsen.

 

Bestyrelsen har siden den stiftende generalforsamling holdt to bestyrelsesmøder, hvor der blandt andet er vedtaget følgende:

 

Et foreningssystem, så vi snarest muligt kan åbne for tilmeldinger til foreningen.
En kommunikationsstrategi, der sikrer, at vi når bredest muligt ud med vore budskaber.
Agnes Jakobsen Holst er valgt som næstformand.
Anders Møller Johansen er valgt som kasserer.
Jonathan Lykke Lilmoës er valgt som sekretær.

 

Derudover har vi fastlagt os på, at generalforsamlinger i Aarhus Elite A/S skal udnyttes til at forklare, hvad fansne vil. Vi vil dreje klubben i retning af at lytte på, hvad der betyder noget for fans.

Den 1. august holdt AGF Fanclub Aarhus i samarbejde med AGF fredagsbar i fanområdet udenfor stadion, hvor formand Mathias Rønn Waack-Möller var til rådighed for spørgsmål. Han blev mødt af mange positive tilkendegivelser og gode spørgsmål.

 

Der vil ligeledes være repræsentanter fra Fan Trust Aarhus tilstede ved AGFs Det Nye AGF-arrangement den 13. august i NRGi Arena.

 

Bestyrelsen er blevet mødt med flere spørgsmål vedrørende overdragelse af stemmeret fra aktiehavere i Aarhus Elite A/S. Derfor er det vigtigt for os at understregede, at det ikke er selve aktien, der overdrages til Fan Trust Aarhus, men blot stemme- og taleretten på generalforsamlingen i Aarhus Elite A/S. Aktiehaver er altså stadig ejer af aktien.

 

Kom så de hvii'e.