Vil du være en af os?


OBS: Meld dig ind hurtigst muligt, så er der længere tid, til vi opkræver kontingent igen. Vi opkræver kontingenter samlet. De er altså ikke bestemt af, hvornår du melder dig ind.

Det er heldigvis let at melde sig ind i Fan Trust Aarhus.
Du skal blot udfylde tilmeldingsformularen i boksen til højre med de nødvendige oplysninger, og så modtager du et indbetalingskort på årskontingentet på 200 kroner i din email-indbakke. 

Når dette er betalt, vil du være fuldgyldigt medlem af Fan Trust Aarhus.

Det er desuden muligt at tilmelde betalingen til betalingsservice, hvilket gør det lettere for både dig og Fan Trust Aarhus, når dit medlemskab skal fornys.

De 200 kroner går blandt andet til administration, som vi desværre ikke kan undgå, men pengene vil også blive brugt til projekter, der kommer klubben og især fans af klubben til gode. Derudover er det naturligvis også essentielt for foreningens eksistensgrundlag, at vores aktiver bruges til køb af aktier i Aarhus Elite A/S, så Fan Trust Aarhus kan sikre, at medlemmernes stemme bliver hørt på generalforsamlinger i Aarhus Elite A/S. På den måde kan vi sikre, at beslutningstagerne i hvert fald er tvunget til at lytte på, hvad vi fans mener om beslutninger, der vedrører vores alles hjerteklub.
Derudover er det vigtigt at understrege, at bestyrelsen i Fan Trust Aarhus arbejder 100 % frivilligt. Så det er altså ikke der, pengene ryger hen


Handelsbetingelser:

  • Du skal ved indmeldelsen opgive korrekt navn, postadresse, og en gyldig email-adresse. Email-adressen vil være den primære kommunikationskanal for Fan Trust Aarhus til at give dig information om dit medlemskab, sende indbetalingskort og kvitteringer.
  • Medlemskabet fornys automatisk, til det opsiges. Jvf. Fan Trust Aarhus' vedtægter, vil der blive udsendt kontingentopkrævning én gang årligt - omkring den 30. juni. Kontingentet gælder fremadrettet. Pt. tilbyder vi betaling via Betalingsservice og indbetalingskort (kodelinje +71).
  • Ved valg af medlemskabet, accepterer du, at Fan Trust Aarhus kan se dine medlemsinformationer. Disse informationer vil naturligvis ikke blive benyttet til andet end administration eller almindelig kontakt. Dine informationer videregives ikke til tredjepart.