Hjælp Fan Trust Aarhus til aktiekøb i emissionen 2014

Fan Trust Aarhus støtter Aarhus Elite A/S' igangværende aktieemission. Derfor vil vi gerne gøre brug af vores tegningsretter til at udvide foreningens aktiebeholdning. Til dette skal vi bruge økonomi, vi i øjeblikket ikke er i besiddelse af.

Ønsker du at støtte aktieemissionen uden selv at skulle bøvle med at købe aktier, kan du give en donation til Fan Trust Aarhus gennem nedenstående formularer. Vi lover, at beløbet - fratrukket administrationsgebyr - går ubeskåret til at udnytte Fan Trust Aarhus' tegningsretter til aktiekøb i Aarhus Elite A/S, så vi fortsat kan fastholde vores position som fan-talerør til bestyrelsen, der driver vores elskede fodboldklub.

Hvad får du ud af det?
Alle støtter - uanset beløbets størrelse - vil blive nævnt på en dertil indrettet underside her på www.fantrustaarhus.dk.
Alle, der indtaster deres adresse, vil modtage et flot designet diplom, hvor Fan Trust Aarhus anerkender støtten og hjælpen til aktieemissionen. Dette vil blive fremsendt inden jul, så det kan også bruges som en julegave til din AGF-gale ven eller et familiemedlem.

Husk, selv 100 kroner betyder alverden. Det er pt. kun muligt at betale ved hjælp af indbetalingskort.
Pengene skal være Fan Trust Aarhus i hænde senest den 9. december 2014.

Donér: